Thursday, August 2, 2012

" Segmen Lokman : Saya Blogger Dari ...."

Sebagai tanda memberi sokongan kepada rakan blogger, maka eyza turut sibuk mengejoinkan diri dalam segmen yang pertama kali dianjurkan dia.


Segmen yang sangat sempoi, ringkas dan tak perlu pening-pening kepala nak jawab.

~ klik BANNER kalau nak join ~


" Segmen Lokman : Saya Blogger Dari Negeri Kedah Darul Aman"


Ekcelli lokman kata sambungan ayat tue kena taip tempat belajar sekarang tapi memandangkan eyza dah bekerja jadi dia kata hanya sambungkan ayat dengan menulis bandar yang tinggal sekarang.


Sebab rasa ayat macam pendek jer eyza sambung sikit lagi. Dulu saya blogger yang belajar di Universiti Utara Malaysia, Kedah. 


Okey itu jer lah kot sambungan dia hehe harap menepati kehendak lokman.





p/s : mencari-cari sapa lah nak anjurkan segmen pasal raya pulak hehe...




19 comments:

  1. Terima kasih kak eyza sebab sudi join segmen saya.. ^_^

    blog kak sudah dimasukkan ke dalam bahagian khas. sila lah check link blog ini.

    ReplyDelete
  2. @lokman sama2 kasih lokman...oke nanti akk check yer.

    ReplyDelete
  3. eyza.....
    semoga berjaya nanti......
    remy doakan kejayaanmu.....

    ReplyDelete
  4. selamat mengecat..
    warna tu sangat cantik ^^

    ReplyDelete
  5. @Remy hazza remy
    terima kasih atas doamu itu sahabat.

    ReplyDelete
  6. @ahsfantasy24 thanks awak...dah siap mengecat..hanya tinggai touch up sikit2 jer lagi..

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen dan follow awak
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
    Jom tukar bloglist!!
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
    Komen jika setuju…
    Hanif blog bloglist-klik sini
    Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

    ReplyDelete
  8. @Hanif Idrus tq hanf...saya sedang menuju ke blog awk utk follow. nanti saya letak blog awak dlm bloglist saya yer...

    ReplyDelete
  9. as-salam,
    datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  10. Salam
    taqiee dr segmen yg sama...:)
    Jom Terjah kwn2 lain plak..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
  11. @rafflesia wkslm rafflesia... thanks yer dtg ke blog saya.

    ReplyDelete
  12. @taqiee din wkslm taqiee...
    eyza dah terjah blog taqiee... =)

    ReplyDelete
  13. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  14. bw and follow here :) nice blog

    ReplyDelete
  15. @cmimimim wkslm..terima kasih blogger UNISZA sudi datang BW jauh2 ke sini.. =)

    ReplyDelete
  16. http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

    saya datang dari segmen yang sama utk tambah kenalan k...salam ukhuwah dan follow sini sekali ...

    ReplyDelete
  17. @mselim3 salam mengeratkan ukhuwah sesama muslim yer...insyaAllah nanti saya jenguk blog awak yer. =)

    ReplyDelete
  18. dtg folo dari uum ..hehe...segmen yg sama. jom ke belog saya...

    http://syafidajamil.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke