Friday, August 17, 2012

Salam Aidil Fitri

Pasti semua dah tak sabar menantikan kemunculan 1 Syawal yer. Setelah hampir sebulan ktia berpuasa kini tiba masanya kita meraikannya di pagi 1 Syawal.


Makanya eyza mengambil kesempatan di sini mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri buat semua yang mengenali eyza. Disusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf andainya ada terkasar bahasa sepanjang eyza berblogging dan berkomen di blog anda semua. 




Terimalah 3 rangkap pantun dari eyza buat anda semua... (~)_(~)


DI BULAN RAMADAN JANGANLAH BARAN
SEBAB KEMPUNAN MAKAN SETALAM
LEBARAN DISAMBUT PENUH KESYUKURAN
TANDA KEMENANGAN UMAT ISLAM


MAI SEMUA KITA PI BERBUKA
JANGAN LUPA PAKAI BAJU RAYA
PINTU RUMAH SENTIASA TERBUKA
JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH SAYA


RAMADAN BAKAL MENGUNDUR DIRI
DIGANTI SYAWAL HARI BERGEMBIRA
DIUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
KEPADA SEMUA YANG MENYAMBUT RAYA





p/s : rasanya sepanjang bercuti raya macam blog akan bersawang sebentar jer hehe tengoklah mood camana kalau ada masa bakal berhapdet jugak hihi...

12 comments:

  1. dah lama x b'blog per pun

    selamat hari raya !..:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya,
    maaf zahir batin...

    ps: mkn biskut raya ingat tirah yer :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Selamat hari raya maaf zahir dan batin...^_^
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-daripada.html

    Dari lokman, bakal isteri dan keluarga.

    ReplyDelete
  4. pergi memancing naik feri...
    selamat hari raya aidilfitri....


    huhuhuuhu

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya eyza......
    jgn makan byk sangat..... he3
    semoga bergembira dan enjoy the raya okey !
    remy mintak maaf byk2 tau!

    ReplyDelete
  6. @ahsfantasy24 hehe mood beraya punya pasal la tue..

    simpan baju dalam almari,
    selamat hari raya aidil fitri.

    ReplyDelete
  7. @tirahzairi selamat hari raya aidil fitri yer tirah...

    makan ketupat lemang tue ingatlah org tersayang hihi..

    ReplyDelete
  8. @lokman waalaikumussalam...

    selamat hari raya aidil fitri lokman..

    wah tahun depan ada title macam nie plak lak..dari lokman, istri dan anak2 hehe...

    ReplyDelete
  9. @Uncle Jonni
    naik feri ikut jambatan lama...
    raya enjoy sakan tp kerja jgn lupa sama...

    hehehe

    ReplyDelete
  10. @Remy hazza selamat hari raya remy...
    baru plan nak makan banyak tp perut menolak hehe..
    eyza pun minta maaf banyak2 kalau ada tersalah bahasa atau terkasar komen di blog remy.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke