Sunday, August 12, 2012

Contest: Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack...

Eyza nak join lagi Peraduan yang dianjurkan abang EQBALZACK nie.


Sebelum tengok apa kena buat jom layanz dulu apa hadiah yang bakal abang  EQBALZACK bagi kepada pemenang-pemenang.


PRIZE x 2

AEON BASKET HAMPER (RM50) + Duit Raya (RM50)

Ini syarat-syarat yang kena ikut sebelum turut serta mengejoinkan diri yer...


Rules
1. This contest is open to all followers/fans of www.eqbalzack.com.
2. Contest starts 8 August 2012 (Wednesday) and ends on 12 August 2012 (Sunday), 11:59 pm.
3. All entries received after 12 August 2012, 11:59 pm will not be entertained.
4. Winners list will be posted on www.eqbalzack.com by 14 August 2012 (Tuesday, 10.00 am).
5. Blog about this contest (tag at least 1 blogger) on your blog with a link back to this post.
6. Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack in Bahasa Melayu or Bahasa Inggeris should be submitted via CONTACT FORM within this site. It is better to use a CONTACT FORM for this purpose to avoid plagiarism.
7. Winners will be selected based on the most creative message (no more than 50 words).
8. Hamper cannot be exchanged for cash.


Ucapan-ucapan kreatif tue perlu dihantar guna form di bawah .

Send a Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack in no more than 50 words
...........................................................................................................
...........................................................................................................
...........................................................................................................

p/s : selamat berhari raya buat semua walaupun eyza buat ucapan untuk abang EQBALZACK jer dalam nie hehe... (~)_(~)

4 comments:

  1. he3.... semoga berjaya nanti eyza.....
    remy doakan kejayaanmu.....

    ReplyDelete
  2. @Remy hazza thanks remy...huhu saingan sengit2 belaka nie.

    ReplyDelete
  3. @Leeza dayasari [santai leeza] thanks leeza...

    sori eyza masih tak blh nak komen kat blog leeza sebab loading terlalu lama..insyaAllah kalau dah blh nanti eyza komen yer.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke