Wednesday, August 1, 2012

Saya nak marah jugak lah!!!

Nak tanya nie hari ini hari marah sedunia ker huhu...






Sebab ada dua kejadian marah-marah berlaku kat opis eyza tadi.


1) kawan eyza salah faham maklumat yang eyza sampaikan dan dia terus hentam orang yang deal dengan dia tu.

2) pak cik kat asrama tue datang marah-marah, caci maki dan tendang rakan sekerja.



Semua tue berlaku depan mata eyza dan eyza menyaksikan apa yang berlaku jadi sekarang nie kalau eyza nak marah-marah jugak boleh tak hihi...







p/s : bulan puasa kena banyak bersabar tak boleh marah-marah tak tentu hala huhu....




4 comments:

  1. shhh.. dont get angry2. hehe :)

    ReplyDelete
  2. tak elok marah2..... kan kita perlu bersabar..... nafsu tu kena jaga..... bulan baik nie..langkah tenangnya hidup semuanya aman sejahtera

    ReplyDelete
  3. @anna_nana nak angry bird sama kamu la cayunk huhu...

    ReplyDelete
  4. @Remy hazza itu la pasal remy...yg kejadian kedua tue bukan setakat marah tapi dengan perbuatan sekali dia buat.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke