Sunday, January 8, 2012

Jom Cari Blogger Setempat

Salam u olsss...








 




Pagi nie ai nak join segmen yang dianjurkan blogger Hasrul Hassan. Jadi dia minta senaraikan perkara2 berikut dalam entri.


Nama : FAIZATUN BINTI FARID (misz eyza)
Umur : 27 tahun, 1 bulan dan 3 hari
Alamat url blog : slumberzgurll.blogspot.com
Lokasi : ALOR SETAR, KEDAH

14 comments:

  1. Alamak kena bagi detail ke.. kantoilah penyamaran macam ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. @Myvitrdhehe sekali sekala buat macam tue...

    ReplyDelete
  3. Tp kalau bg nama betul orang len punya pun mana lah tuan punya segmen tau kan???

    ReplyDelete
  4. baru settle contest akak..nanti klu senang leh terjah

    ReplyDelete
  5. @EmpayarUtama hehe betul jugak tu..tapi dah nama sendiri sedap so letak nama sendiri jer laaa hihi..

    ReplyDelete
  6. @kak ina kl baru jer pas terjah blog akak hihi...

    ReplyDelete
  7. jauh bebeno aloq setaq! sdara pon xdak kat sana! salam persinggahan!

    ReplyDelete
  8. @Ekjozbuluh hihi kalau camtu tuan punya badan lah kena jalinkan persaudaraan dgn org aloq staq...

    ReplyDelete
  9. salam taaruf dari segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  10. @iyou thanks datang bertandang yer... (^_^)

    ReplyDelete
  11. salam kenal..dah follow awak.

    singgah dari segmen cari blogger setempat. saya dari perak.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. @NasZ thanks yer nasz dtg follow eyza...nt eyza myusul ke blog nasz.. (^_^)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke