Monday, January 9, 2012

Ke Mana Hilangnya Cik MOOD?

Salam u olsss...


Semalam ada benda nak buat entri, entah kenapa dok buka jer page New Post dari pagi hingga pukul 5 petang tapi tak tertaip pun satu perkataan langsung.


Ingatkan nak sambung menaip hari ini tapi dari semalam lagi kepala rasa berat jer. Bangun pagi pun masih rasa keberatan. Maka oleh kerana sakit kepala, secara otomatik nya mempengaruhi mood untuk hari ini.







Dan disebabkan itu, hari ini dinyatakan secara rasmi sedang dalam proses ketiadaan mood huhu...Agaknya kan ke manalah hilangnya cik MOOD nie???





p/s : kalau sapa2 dok tanya dua tiga kali rasa cam nak jerit marah jerrrr.........haishhh

4 comments:

  1. ni namanye monday blues.. heheh

    ReplyDelete
  2. mood kat orang kat laut tuh kut.lalalala

    ReplyDelete
  3. @MaYa MustWany maybe la cik mas...dah 4 hari tak calling2 nie...winduuuuuu hehe..(^_^)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke