Wednesday, February 1, 2012

HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu

Salam u olsss...




  • Nama anda sebagai blogger
 misz_eyza

  • Nama blog anda
  ~~~  d O N i a  -   b E L o g  -   s e L A m b E R   -  a K u  ~~~


  • Tagline blog anda (jika ada)
 Apalah ada pada populariti di dunia seandainya di akhirat kelak malaikat penjaga syurga tidak mengenali kita


  • Ceritakan bila anda mula berblog, mengapa dan kenapa anda berblog. Apakah inspirasi anda untuk berblog?  
Ai mendaftarkan diri dalam dunia blog sejak Februari 2009 (kira dah hampir 3 tahun laa) tapi makin aktif menjadi blogger baru 1 tahun 3 bulan (kira masih baru jugak laaa hehe...). Entri pertama ai mula di post hanya pada 29 Julai 2009.

Dulu tujuan asal ai berblog hanya sekadar tempat luahan perasaan sorang2 dan tak pernah ada follower pun sebab memang niat masa tue hanya untuk tatapan sorang2 jer. Tapi kemudian niat berubah nak pos entri2 kisah novel sebab ai ada novel karangan sendiri (pun novel nie sebagai rujukan untuk baca di kemudian hari). Dan hanya pada Disember 2010, ai benar2 aktif berblog dengan tujuan kembali ke asal iaitu sebagai satu tempat simpanan memori terindah dalam hidup.


Inspirasi ai untuk berblog datangnya dari diri sendiri dan keluarga serta orang2 tersayang. Keluarga dan orang2 tersayang banyak menjadi faktor penceritaan dalam blog ini.

14 comments:

  1. salam ukhwah
    join segmen ni & folo kamu sekali..ju dtg blog sy & slmt bekenalan..

    ReplyDelete
  2. sy pon nk berkenalan jgk blh :)

    hehehe :)

    ReplyDelete
  3. @✿✿mamAuni✿✿ salam ukhuwah mama auni...thankz yer sudi dtg melawat blog saya...insyaAllah bila internet saya dah oke, saya ikut yer...(^_^)

    ReplyDelete
  4. @Ruby Mahabbah Fillah boleh aih...mai ler kenal2an hihihi...(^_^)

    ReplyDelete
  5. singgah sebentar..salam perkenalan.. i'm done follow u..

    ReplyDelete
  6. @Cik Huda thanks awak datang singgah...insyaAllah nanti pas line tenet saya oke saya follow awak kembali naa...(^_^)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...

    dtg dr segmen yg sama...

    =)

    ReplyDelete
  8. salam kenal..

    terjah dari segmen yang sama..
    All the best...

    ReplyDelete
  9. @Si BuDaK KaChAk salam kenalan jugak sama budak kachak... (^_^)

    ReplyDelete
  10. @Ayang Anim salam kenal kak anim....all da best to akak jugak... =)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk join.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke