Sunday, February 19, 2012

1st Segmen:- Jom Review Blog Kami by Tiera

Salam u olsss...


Di hari Ahad ai nak join satu segmen dari TIERA setelah ditag oleh akak misshannajr sempena ulang tahun 100 Follower Tiera




Apa yang u olsss akan dapat dari segmen ini ialah TIERA akan buat sticky post yang bertahan selama  seminggu untuk review blog korang. Setiap pos akan paparkan 5 blog (bergantung pada jumlah penyertaan) dengan 5 kelebihan yang TIERA dapat kesan.


Jadi jom ramai2 kita support TIERA yer... Klik banner kat atas yer kalau nak join...Ai tag KAK DEE lah hihi....

6 comments:

  1. Ok, Tq ye join segmen. done follow

    ReplyDelete
  2. hi there! miss m here ^_^.. came from the same segmen.. anyway, bw here!!!

    ReplyDelete
  3. hye there, bw here.. Came from the same segmen.. Love ur blog.. Its nice.. My Fav color..

    ReplyDelete
  4. @misz_eyza

    Awk di tag, review segmen ni.
    http://talkdramalove.blogspot.com/2012/04/1st-segmen-jom-review-blog-kami-part-4.html

    ReplyDelete
  5. @misz_eyza

    Awk di tag, review segmen ni.
    http://talkdramalove.blogspot.com/2012/04/1st-segmen-jom-review-blog-kami-part-4.html

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke