Thursday, February 2, 2012

Mekasih La Tok Ketuat

Salam u olsss...




Dan di bawah nie buktinya..hehehe...Terima kasih la afzal a.k.a tok ketuat sebab letak ai dalam bloglist Geng Rambut Sikat Tepi.  (^_^)








Apa2 pun berkesempena dengan entri ai yang ai buat, jadi ai nak ambik sedikit kesempatan nak ucapkan 'SELAMAT HARI LAHIR yang ke 29' buat tok ketuat yang telah men'celebrate'nya semalam yakni pada tanggal 1.2.12....(perghhh tarikh santekkk tue tok hihi).





p/s : hari ini asyik berjalan2 lepak tempat orang jer sebab tak der mood nak buat kerja huhuhu...Ada ai kesah pasal u huahuahua...

4 comments:

  1. @MaYa MustWany ihikh tp tak serajin mas yg suka BW dan komen semuanya hihi..(^_^)

    ReplyDelete
  2. nape lah leh terlepas kat sini huhu.maceh2 sesusah je kan?heheh

    ReplyDelete
  3. @Mohd Norafzal alamak tok terbaca ker hehe sama2 maceh... (^_^)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke