Tuesday, January 29, 2013

Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~




Eyza nak jon segmen lagi hehehe... Kali ini anjuran Kasih Lestari Abadi dengan tajuk segmen dia ialah : Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~.



~ baru 562 follower eyza ~



Follower eyza tak ramai mana pun tapi macam apa yang REMY katakan, 'biar tak ramai follower, asalkan ada pengikut setia yang sudi membaca isi coretan dalam blog kita'. Jom semua kita meriahkan segmen anjuran Kasih Lestari Abadi ni sambil kita follow dia. 



p/s : tak larat nak layan orang laa dalam keadaan dok selsema nie....huhu

6 comments:

  1. dari segmen yg sama.... he3....
    selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  2. @Remy hazza hehe mekasih yea datang jenguk blog kita.... =)

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama :)

    follow here .

    http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan... Dari segmen sama... Kalau ada masa lawatlah

    http://slumb3rstory.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  5. hai..already follow your blog :-)

    if sudi jemput la dtg ke blog n follow me too :-)

    http://ezajaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete

  6. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke