Tuesday, January 8, 2013

Sauna Sampai Pitam

Alkisahnya lebih kurang 2 minggu lepas, eyza ada buat rawatan kat satu pusat kecantikan. Salah satu rawatan dia ialah SAUNA.


~kredit to GOOGLE ~


Sauna nie ambik masa lebih kurang 30minit sahaja. Dicampuri dengan herba-herba tradisional, eyza duduk dalam beg sauna tu sambil biarkan wap dia meresap ke dalam badan.



~kredit to GOOGLE ~



Lagi 10 minit nak habis, eyza mula rasa lain macam. Rasa macam benda berpusing-pusing depan mata yang boleh buatkan eyza terlentok. Eyza jerit panggil adik yang in charge tu dia tak dengar. Last-last eyza keluar sendiri dari beg tu. Perghhh rupa-rupanya eyza hampir nak pitam sebab terlalu panas. Sepatutnya sebelum sauna tu eyza kena minum segelas air putih tapi eyza malas nak minum hehe... Itulah akibatnya kan. Lepas nie rasa serik la pulak nak buat rawatan pakej tu kat tempat tu sebab ada staff dia terlalu kasar perbuatan lah. 



~kredit to GOOGLE ~




p/s : lambatnya nak tunggu waktu rehat pukul 1 hehe nak pi tidoq sebab kepala makin sakit 

9 comments:

  1. lepas sauna, ada rasa kurus sikit tak??.. hik hik hik

    ReplyDelete
  2. wah kemain dia bersauna2 bagai.almaklumla nak mendirikan masjid tak lama lagi hehehe :D

    ReplyDelete
  3. @Aujinz lepas sauna rasa makin comey jer hihi....

    ReplyDelete
  4. @afzalsukasuki hehehe sekali sekala tok...pi memanjakan diri.

    ReplyDelete
  5. jom join GA ni..

    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  6. amboi sauna gituee lorhh..hihihi

    mestilah kene minum air, nanti xde air dlm badan..kan da pitam..esh2 wat bahaya je <<<tgh iso..sambil geleng2 kepala..

    ReplyDelete
  7. untungnya pi sauna...... mesti kulit lebih gebu lepas nie......

    ReplyDelete
  8. @MaYa MustWany sekali sekala mas akak g sauna hehe... sbb dah bayaq deposit jd rasa rugi lak kalau tak pi....hehe...

    akk malas nak minum ayaq sebab satgi asyik nak pi ke toilet jea...tatau plak sauna blh buatkan pitam hehe...

    ReplyDelete
  9. @Remy hazza hahaha kulit dah sedia hitam mana blh jadi putih gebu dgn pi sauna remy hihi... lain la kalau buat plastik surgeri... =)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke