Thursday, January 31, 2013

"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

Selamat pagi semua. Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan menjanjikan yang terbaik buat semua orang. Eyza nak join GA lagi hehe... yeyyy nak saport sahabat terbaek eyza di alam maya sapa lagi kalau bukan REMYHAZZA



~ header baru REMY; terserlah kemachoan dia hehe... ~



Remy anjurkan GA nie sempena ulangtahun ke 2 blog AKU CUMA SEORANG KULIKUTIF. Wahhh rasa macam baru jea eyza kenal blog remy, tup tup dah masuk 2 tahun pun. Blog yang sungguh ohsem memang best untuk diterjah hari-hari. Cuma kadang-kadang akibat kekangan masa, eyza tak sempat nak baca semua entri dia. Hanya ada masa terluang jea eyza selak balik entri-entri Remy yang eyza ketinggalan nak baca.


Syarat-syarat yang Remy minta ialah :

1) terbuka kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog remy hazza nie
2) follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow itu lagi senang... )
3) kalau sudi like FB fanpages blog remy atau google+ remy ( tak paksa )
4) buatkan satu entry yg bertajuk "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"
5) copy banner kat atas dan tampalkan dlm entry tu.
6) Ajak lah sahabat kenkawan semua utk join segmen nie
7) Kemudian, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry nie tau !!!! senang remy nak jejak nanti......
8) Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 28 February 2013....(sebulan)


Semua syarat-syarat yang Remy minta eyza dah buat hehe...Jadi tunggu apa lagi, jom semua kita serbu blog Remy dan join GA dia yang ohsem ini. 







Makan mee udang dekat sungai dua
Pergi bersama jejaka yang hensem
Selamat menyambut ulang tahun yang kedua
Buat Remy dan blog yang ohsem






p/s : menghitung hari, detik demi detik....  (^_^)

17 comments:

  1. wah...siap berpantun lagi...... terbaik lah eyza....
    mekasih byk2 dari remy...terharu dgn sokongan kenkawan....
    semoga hubungan maya kita semua berpanjangan... insyaAllah...

    ReplyDelete
  2. @Remy hazza hehe tetiba teringat nak tuju pantun kat remy...

    sama2 kasih remy...hanya ini mampu eyza buat sebagai tanda sokongan buat remy..

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya, saya malu larrr nak join GA dia takut ong len marah hahahahahahah

    ReplyDelete
  4. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    follow sini ye

    ReplyDelete
  5. @Empayar Utama ala kenapa malu nak join EU...hihi tak dak sapa aihh nak marah.

    ReplyDelete
  6. buat apa nak marah...... remy lagi suka......

    ReplyDelete
  7. @Remy hazza itulah remy... EU takut ada orang marah dia lak...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  9. join segmen yang sama..datang lawat blog ni...dh follow awk..jom follow sy pulak nak??->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  10. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama..done follow you..kalo sdi follow sy balik ok..salam kenalan..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  12. Salam Ukhuwah,

    BW dr segmen yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Good Luck :)

    ReplyDelete
  13. goodluck eyza...ct pon da join...hehehe

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yg sama :)

    http://www.nooratikahramli.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke