Sunday, January 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......




Eyza nak join segmen yang dianjurkan blogger APIT yang bertajuk Segmen : Saya Blogger Negeri ....... dengan tujuan untuk meramaikan blogger dari negeri itu hehe...


Maka dengan ini eyza nak bagi tahu yang eyza adalah blogger dari 



 ~ KEDAH ~



Apa yang menarik mengenai KEDAH yang selamanya tetap di hati eyza terutamanya di tempat eyza tinggal ialah ia bebas dari traffic jam yang menyesakkan hati dan minda hehe...dengan ber'bin'kan AMAN, KEDAH DARUL AMAN memang sebuah negeri yang aman dengan pemandangan yang menyejukkan mata memandang bila ada kawasan sawah padi hehe...


Jom semua blogger Malaysia, pakat join ramai-ramai segmen dari APIT yang berjalan sepanjang tahun tanpa tarikh tutup.

50 comments:

  1. blogger dari kl dtg jenguk ni..hihihi

    ReplyDelete
  2. dr segmen sama..follow sini dh ^^

    ReplyDelete
  3. hai orang kedahhhh!!
    saya org selangor..
    hehehehe..
    selamat berkenalan ^___^

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  4. Salam. Harap sihat sentiasa. Pakcik dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

    ReplyDelete
  5. salam...hye dari segmen yg sama =)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ! Kita dari segmen yg sama :D terbang dari SELANGOR ...

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. follow sini dah ..
    dari segmen yang sama ..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen yg sama...
    http://nazwww.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen yg sama . sy dr selangor :')
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
    salam perkenalan .

    ReplyDelete
  10. hye..dari segmen yg same....

    follow k...
    http://simonim.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri-pahang.html

    ReplyDelete
  11. 1 negeri la kita..akak pun kedah jugak..kedah belah mana nie...

    ReplyDelete
  12. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;)

    ReplyDelete
  13. dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok
    yong dh nambah mike

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen.....
    remy kena tag...tapi tak buat lagi...hu3

    ReplyDelete
  16. hi dr segmen sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  20. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. sokong..kedah yg aman...
    jemput la..

    http://cikladybug.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. salam kenal! deno dtg melawat org kedah... apa habaq? hehe... jom melawat negeri deno pulak nak? :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen folow dari perak hihihi nice blog...


    http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  24. Blogger Johor datang ke Kedah,
    Membawa hajat sebesar gunung,
    Terjah pun sudah follow pun sudah,
    Harapkan tuan hamba kembali berkunjung.

    http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  25. mai singgah sini :)
    dtg dr segmen yg sama .
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  26. blogger selangor dtg terjah blogger kedah. hai ! salam perkenalan. awat comey benar blog ni? follow sini ! jom dtg blog comot niera :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  28. blogger dari KEDAH terjah n follow sini...dari segmen yang sama..
    http://dayahzul92.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  30. salam kenal org kedah..singgah dr ganu..suke kedah walaupun pernah g time lawatan skolah je..hehehe..jom lawat tganu.. :)

    http://www.cikgucomel74.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  31. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  32. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  33. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  34. salam hi dear...dr segmen yg sama..follow here..btw nice blog

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  35. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  36. hi..sy dr pahang..

    mai singgah...

    http://meraungtaktentupasal.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

    http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  38. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  39. hai ! Mailey datang melawat ! dari segmen yang same ! jum singgah ! tak dapat nk follow sbb follower gadget x ad ! !

    http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  40. blogger melaka dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  41. dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^___^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  42. hai.. yeen dari segmen yang sama.
    jom terjah ke nogori pulak ehee ~
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  43. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  44. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  45. Follower awak ke 567 :)

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  46. datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  47. singgah sini, sambil follow, jom support pasukan kedah, klik sini
    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/mohon-like.html

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke