Wednesday, October 19, 2011

Saya , blog dan pembaca

Salam u olsss...


klik BANNER untuk jOin segmen saya, blog dan pembaca


Apa yang saya paham mengenai tajuk SAYA, BLOG dan PEMBACA ialah ia mewakili dunia seharian kita dalam berblog. 

SAYA = tuan punya blog
BLOG = tempat kita berblog untuk mencoretkan apa2 ikut kehendak
PEMBACA = orang yang datang membaca entri kita



20 comments:

  1. pon2!!!! singgah sat kat sini ... wah kebiruan blog dy ..
    ni habaq ni... cek mai dari segmen yang sama ! salam kanai na .

    ReplyDelete
  2. @ noraauliyya : kebiruan mendamaikan hehe...salam kenalan jugak..nt cik singgah pi jenguk sana pulak naa ;)

    ReplyDelete
  3. @ ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : simple senang mak..tak serabut orang nak baca hihi thanks sebab suka suka suka.. =))

    ReplyDelete
  4. @ Fareha Rahmat (Bos Besar) : thanks yea..

    ReplyDelete
  5. @ ザイダツアズニ : thankz dtg melawat

    ReplyDelete
  6. singgahsinggah^,^
    dr segmen abg ben :)

    ReplyDelete
  7. @ eyqa amin : mekasih datang singgah..

    ReplyDelete
  8. syieda dtg dr blog abg BEN =.=

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  9. @ Syieda_Joy™ : thankz syieda datang ke belog saya =))

    ReplyDelete
  10. Singgah dr segmen sama n trus follow cni :)

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  11. @ aRa ❤ aFiq™ : thankz yer sebab follow saya ;)

    ReplyDelete
  12. @ HafizRahim : salam kenal jugak yea... =))

    ReplyDelete
  13. shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah dan follow shiema. shiema follow sini ye awak :)

    ReplyDelete
  14. @ shiema sufian : thankz datang singgah...saya dah follow awak jugak :)

    ReplyDelete
  15. thanks sebab singgah follow balek :)......

    rajen2 la update dengan entri yg best2 k?boleh senang singgah

    ReplyDelete
  16. @ I am...izuan : ur welcome..n thanx follow yeah...

    insyaAllah i will..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke