Wednesday, October 19, 2011

Olivia nak berkenalan pulak dah

Salam u olsss...


Hari isnin yang lepas ai baru bukak email nak check email kot ada sapa hantar sebab 4 hari tue dok offline langsung tak bukak PC.


Ai terperasan satu email tue dia letak subjek macam nie --> www.eyriqazz.com. Dan disebabkan ai memang kenal blogger eyriqazz nie ai pun klik la nak bukak apa yang dia tulis.

 (abaikan line berwarna hitam yang comot tue yeaa...)



Bila ai klik email berkenaan nak baca, rupa2nya email yang tak der kaitan langsung dengan Bro eyriqazz. Cuba u olsss baca email yang dia hantar kat ai tue.




Rupa2nya ada sapa tah yang nak berkenalan. Adehhh entah betul ker idak email nie kan. Ai buat tak tau jer laaa tak reply apa pun.

6 comments:

  1. hahahaha... olivia tu lesbian ke?? akeke

    ReplyDelete
  2. @ *SiRibenMerah : hye kembali si riben merah

    ReplyDelete
  3. @ Marsha~ : agaknya kak hihihi seram jer

    ReplyDelete
  4. penyakit emel arini..makin berleluasa..haha

    ReplyDelete
  5. @ mohd sasuke : tue la psal..tapi tetiba nak berkenalan, pelik jugak hihi

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke