Monday, December 19, 2011

Semakin Hari Semakin Rindu | Rindu Sudah Terubat

Salam u olsss...


Ke hadapan iNCik yang sangat2 dirindui...

Apa khabarmu di sana? Ku disini sangat2 merindui suara dan cerita2mu. Di manakah kau sekarang wahai iNCik. Hampir 3 minggu aku tidak mendengar suara unikmu itu.
Perbualan kali terakhir kita pada 1 Disember tidak menunjukkan sebarang perubahan pada dirimu. Kau tetap ceria seperti selalu. Tiada apa yang pelik pada perbualan kita itu.
Ke manakah kau menghilang iNCik? Ayat2 di atas di taip pada pukul 11:14am tetapi terhenti sebab dapat panggilan. Dan rupa2nya itu panggilan dari iNCik.


Terima kasih iNCik sebab terdengar luahan hati ku. Dan segala persoalan telah terjawab ke mana menghilangnya iNCik selama ini. Rupa2nya iNCik telah menjadi salah seorang calon SPM hehe...

Dan terima kasih sekali lagi sebab sesampainya iNCik di atas kapal, trosss menghubungi ku. Walaupun flight tiba di Sarawak pagi tadi dan trosss bertolak masuk kapal tapi iNCik tetap call dalam keadaan masih letih. Thanks, thanks and thanks iNCik sebab always be my best frenz 4ever. Seperti tahu2 jer ai akan hepy dan tak moody bila dengar suara dia, trosss dia call.
p/s : walaupun jumpa banyak cewek2 masa exam di Indon tue tapi ku tetap dalam ingatanmu. Nah peluk cium kerinduan untuk kamu hikhikhik....

4 comments:

 1. tuh susah senang pasti bersama

  mas selalu bila dok ingat,dia muncul.mak kata,bila kita ingat,orang tuh akan teringat gak

  ReplyDelete
 2. @MaYa MustWany itu la pasai mas...dgn dia jer, bila teringat sure dia akan memunculkan diri...=)

  ReplyDelete
 3. @MaYa MustWany betul ker mas? kalau betul, AMIN hehe... =)

  ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke