Monday, December 12, 2011

Mana Yang Lebih Elok Yer?

Salam u olsss...


Nak tanya kat u olsss yang mana2 ada pengalaman berkenaan kamera digital. Ai tengah mencari kamera digital nak beli. Tengok gambar2 kat bawah nie macam berkenan jer semua tue. Tapi tak tau yang mana satu paling okey untuk dibeli.









5 tahun yang lalu ai dah pernah beli kamera digital jenis SONY. Dan dah digunapakai pusing2 seantero dunia tapi tahun nie dia macam dah tak boleh guna. Nak ON pun dia macam lemah jer....Jadi ai bercadang nak beli yang baru. Jadi nak minta pendapat u olsss yang mana satu okey ekkk sebab tahun depan ada plan nak berjalan2. Rugi plak kan kalau tak ada sesi bergambar kenangan hehe....

8 comments:

  1. mybe nikon @ canon...klu sony mmg xok sgt..mybe sbb byk sgt produk dorg nk hasilkan...xttumpu sgt pd kamera...

    ReplyDelete
  2. @Mira Adzlia owh ya ker? tapi saya tgk nikon macam best jer kan... =)

    ReplyDelete
  3. @*SiRibenMerah sony ekk? aritu dah penah beli sony...

    ReplyDelete
  4. samsung tu okay..quality zoom pic dye okay....heeeee

    ReplyDelete
  5. @Sha ala samsung oke jugak ker? hehe dah berbelah bagi dah jadinya nie...

    ReplyDelete
  6. akak penah ada nikon tapi sil dah rosakan.. pastu ada sony..ok jugak.. tapi kalau boleh nak camera yg boleh snap cepat2 ... yg boleh snap berturut2 tue

    ReplyDelete
  7. @ BABY(MAMA AMANA&ARIEF) : owh smlm dah g survey dan terbekenan dgn nikon..harga pun leh tahan...hehe yg blh snap berturut2 tue bukan dslr ker ekk?

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke