Tuesday, November 15, 2011

Bertemu Lagi Nanti =)

Salam u olsss...





Tinggal lebih kurang 1 jam jer lagi  sehingga ke pukul 1 tengahari untuk menjenguk belog kesayangan sambil berblogwalking menjenguk kawan2 di alam maya. Selamat tinggal adik2...especially to my little sis and bro --> CAER, SYAA dan CIK MAS.


Buat CAER : selamat berstudy untuk 2 paper yang tough tue yekkk...My prays alwayz for u dear!
Buat SYAA : selamat kembali menjadi warga kampus yer syomel. Nanti kita menge'date'kan diri together2 ekk...
Buat CIK MAS : selamat menjaga 'anak' yer shayang hehe.... InsyaAllah nanti kita jumpa yer...



motip letak pic nie sebab nak pi ke situ daaa hihi....


Belog nie bakal tidak berhapdet mungkin untuk selama 8 hari sehingga tuan belog muncul kembali hihi...Tolong jaga belog kesayangan akak nie yer my little sis and bro. Doakan perjalanan akak berkeretapi tepat pukul 7.15 malam ini dari Alor Setar akan selamat tiba di KL Sentral. Dan urusan akak dipermudahkan sepanjang perjalanan pergi sehinggalah balik. Will miss u budak-budak tecik sekalian  =(


Kehilangan ai selama 8 hari demi menjalankan satu tugas rahsia dan sulit negara. Uwarghhh rindu nak hapdet belog nanti  =(






p/s : insyaAllah minggu depan kembali balas kunjungan u olsss semua yer. Thanks sudi singgah ke DONIA BELOG SELAMBER AKU.

14 comments:

  1. waaaaaaaaa mana aci,tak bagitahu awal2..waaaaaaaaa (ToT)

    hihihi jaga diri2 lok2 ye kak..nanti kita sama2 bw lagi ye.

    ReplyDelete
  2. @ MaYa MustWany : hihi nie dah bagitau awal sehari laa..tata shayang...=)

    take care u too dear mas...oke nt sama2 kita menjelajah naa...

    ReplyDelete
  3. oh lamanya bercuti..semuga kembali semula dengan semangat yang baru

    ReplyDelete
  4. @ kak ina kl : bercuti demi negara kak...hehe ada kerja sikit..insyaAllah mudah2an ada semangat baru yg diperolehi nanti..

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti dik ...
    have a nice journey ..:)

    ReplyDelete
  6. @ ieda : thanks kak... =) insyaAllah mudah2an...

    ReplyDelete
  7. @ Princess Fiona Bini Shrek : meh la itot..nt akak masukkan syaa dalam beg naa hihi.. =)

    p/s : jgn gado2 ngan caer tau..

    ReplyDelete
  8. yeay2...boleh ikut~ ulalala... lam beg? ala..xbest2..:P

    erk..hehe...okep mam! mggu nie xgado sebab ada midterm..on9 kejap2 je..hukhuk

    ReplyDelete
  9. @ caer sasuke : thanks caer... =)

    ReplyDelete
  10. @ Princess Fiona Bini Shrek : baguihhh syaa dgaq kata hihi oke take care yer syomel2 sekalian... =) n gud luck for da mid term nanti..

    ReplyDelete
  11. @ EmpayarUtama : thanks EU..sy dah selamat kembali ne... =)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke