Thursday, November 10, 2011

Dapat doodle award cumil dari CAER

Salam u olsss...


Pagi2 nie ai buka blog, intai kat shoutbox dulu tengok kot ada pesanan penting. Tadaa sekali dapat mesej cam kat bawah nie...

(motip letak imej nie nak bagitau ada shoutbox comel hehe...)


Sangat2 terharu okey my little bro, CAER sudi buatkan 'sesuatu' untuk ai walaupun tengah sibuk menstudikan diri untuk exam petang nie.


Apa lagi, trosss terjah blog CAER dan dapatlah 'sesuatu' yang sangat2 cumil dan kiut miut tue. Thank you so much CAER.




Menurut CAER, award nie diberikan khas kepada ai dan si syomel, FIONA sebagai satu penghargaan kerna telah menjadi pengomen yang paling tegar di belog dia hehe...



(baca yang ai highlight BIRU tue)



Untuk CAER, macam akak komen kat belog tadi : akak always being nice to cAer without expecting anything in return. And akak really2 appreciate doodle award yg cAER buat khas nie. thanks my little bro =)

6 comments:

  1. hehe..award ni klu nk share ngan pengomen tegar blog akak pon x pe..=)

    ReplyDelete
  2. @ mohd sasuke : xblh share..sbb award nie spesel dari CAER..so hak milik akak sorang jerrr hihi

    ReplyDelete
  3. @ EmpayarUtama : terima kasih yea =)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke