Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN



Yeah nak join segmen yang BEN ASHAARI buat nie...Ini kali kedua ai join segmen yang dia anjurkan. Sebelum nie ai join 500 BLOG...


 BEN ASHAARI minta ceritakan pasal yang di bawah nie.. Jom baca sama2 ekkk



  • Sila ceritakan latar belakang anda .. 


  •  ~ Ai anak jati kedah, dilahirkan di kedah, dibesarkan di kedah, bersekolah dan kerja di kedah.



  • Profesion anda sekarang ? 


  • ~ Sudah bekerja di negeri kelahiran sendiri



  • Blog favourite anda .. kenapa ? 


  • ~ Blog GREAT TEACHER ONIZUKA dan CINTA HATIKU SAMPAI KE SYURGA



  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 


  • ~ blog yang berat nak loading dan ada sound background



  • Impian anda terhadap blog anda ..


  • ~ dapa majukan dunia belog ke arena antarabangsa hihi insyaAllah impian supaya dapat buat entri paling kurang 1 entri 1 hari.

    16 comments:

    1. salam,
      mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

      apisv2 ikut negeri johor

      ReplyDelete
    2. wassalam..thanks apisv2 dtg dari jauh tue...

      ReplyDelete
    3. wassalam..thanks apisv2 dtg dari jauh tue...

      ReplyDelete
    4. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    5. cek owg kedah jgk..!.:)..

      meh tgk cek pnya entry lak noh...;p

      http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      p/s ;- da follow..

      ReplyDelete
    6. Singgah sini.
      Sha blogger Kedah jugak..

      ReplyDelete
    7. blogger pahang sini..keep blogging :)

      ReplyDelete
    8. @ Izzati Hedry : kedah tang mana tue? salam kenal ekkk


      @ sha : hai sha...salam blogger kedah naaa


      @ cik ayin : thanks ayin dtg dari jauh jenguk cek kat kedah nie..

      ReplyDelete
    9. salam org kedah,,akak pun org kedah gak,,klu rajin singgahla kt blog akak,,i follow u,,peace

      ReplyDelete
    10. @ sharina : thanks sebab follow akak...salam kenalan orang kedah yerrr

      ReplyDelete
    11. @ eny yusnizar : hai eny...thanks ekk sudi dtg

      ReplyDelete
    12. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
      salam perkenalan...
      http://geekzster.blogspot.com/

      ReplyDelete
    13. @ Kei Seichi : thanks orang Melaka sudi dtg jenguk orang utara...

      ReplyDelete
    14. selamat berkenalan....saya blogger kl...
      :)

      jom jadi member nak???

      ReplyDelete
    15. @ pRiNCe : selamat berkenalan jugak...

      member apa ekk?

      ReplyDelete

    Salam 1 Malaysia...
    Komen diberi tanda mengomen,
    Jadi Selamat Berkomen...
    JE T'AIME... (✿◠‿◠)

    Jom Baca

    Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke