Sunday, January 9, 2011

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"

Yeahhhh pagi2 terjah belog untuk join contest....dah lama x tengok belog...sib baek tak bersarang lagi...

Sekali buka tengok dapat mesej dari blogger Myvitrd.....dia tag ai untuk join contest yang dianjurkan blogger Izamir....actually dah lama ai tahu pasal contest nie tapi macam malas nyerrr nak join....start tahun baru rasa cam malas pulakkk nak join contest, padahal tahun lepas kemain lagik semua contest ai nak join....

Okehhh jom kita intai apa syarat2 yang dikenakan.....


1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

~ yeahhh ai dah jadik....follower yang ke 1347 (uihhh ramainyerrr pengikut..)


2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..

~ nie dah buat pun entri nyerrr....


3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..


4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..


5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer..




(p/s : thanks Myvitrd tag ai....jangan risau ai tak marah pun hehe..)

2 comments:

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke