Monday, January 17, 2011

i♥contestblog 1st GiveAway


Yeahhh nak join contest lagik anjuran blog ilovecontestblog.com....Ada syarat2 untuk join sebab ASID kata untuk melihat kesungguhan para peserta seperti ai laaa yang gigih menaip setiap entri hehe....


Jom check it out apakah syarat2 dia bagi tue ekk...

  1. Perlu jadi “follower or milower” blog ilovecontestblog.com (senang nak update berita terkini hiburan sensasi dan asida.net (main blog tapi yg ni tak dipaksa.. x join pun takpe)!
  2. Buat entry dgn tajuk “i♥contestblog 1st GiveAway” yang SGT simple n menarik dgn bagitahu tarikh Asid dilahirkan ( hari, bulan,tahun) cth 22 jun 1990!
  3. Mestilah letak banner yg diciplak dr gift-origins + design yg ntah apa2 tuh, dlm entry dan sidebar beserta linknya tau!
  4. Add blog ni dekat bloglist anda (tak add pun takpe, klu add.. Asid pun akan ‘add’ anda di sini (sharing is caring)!
  5. Tag kengkawan : minima 2 ye
  6. Last, submit link beserta ID anda di ruang komen di bawah.. jangan lupa dtg balik jenguk2 utk tgk update terkini (takut nama anda tertinggal)!

Ai dah buat pun entri dengan guna tajuk yang diminta kan.....Ermmm pasal tarikh lahir ASID tue ai teka 27 Mac 1982

Ai nak tag 2 orang untuk join contest ini yer...
khai artzfar | eqa_kpa89

5 comments:

  1. Asid terjah seblemu tghari..

    TQ join.. sume pass.. :)
    Good luck ye!

    ReplyDelete
  2. ur welcome...insyaAllah semoga luck bersama saya... ;)

    ReplyDelete
  3. tenkiu yer kamu..insyaAllah mudah2an

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke