Wednesday, December 29, 2010

Tolong Sebarkan | Mencari Penderma Darah O Negatif

Selamat petang u olsss...ai cuma nak tolong sesama manusia dengan sebarkan benda nie...semua ayat2 di bawah ai copy paste dari blogger Tn Punya (dengan izinnyerrr...)....

Sapa2 yang rasa boleh beri bantuan, harap ringan2 kan tangan menghulur...InsyaAllah mendapat pahala dari Dia (menyelamatkan satu nyawa insan..)

Cuma ai tak boleh menderma sebab bukan dari golongan jenis nie....

Okehhh jum sama2 kita baca yerrr....Salam...
"MINTA DISEBARKAN"

Di kesempatan ni aku nak hebahkan kepada rakan-rakan semua yang mempunyai kenalan yang mempunyai darah jenis O- negatif yang mana buat masa sekarang ni ibu kepada rakan sekerja aku sedang memerlukan penderma untuk jenis darah O negatif tersbut.. Rujuk iklan dibawahDi harap dapat dihebahkan kepada rakan-rakan dan kenalan semua.. terima kasih(sumber dari : http://myvitrd.blogspot.com/2010/12/tolong-sebarkan-mencari-penderma-darah.html)

6 comments:

 1. saya mempunyai darah jenis O tapi mustahil pula sy mampu menderma sbb ketinggaan & berat badan tak memenuhi syarat.. sy tak pernah menderma darah atas faktor ni la. Simpati sebab jenis darah O hanya boleh menderma kpd darah2 yg jenis lain.. tp tak boleh terima darah jenis lain. Itu apa yang saya tahu

  ReplyDelete
 2. tue laaa darah O -ve nie hanya boleh terima dari golongannyerr saja...saya pun xbleh derma sbb jenis B.....insyaAllah mudah2an ader penderma yg sesuai nnt..

  ReplyDelete
 3. tq atas bantuan anda menyebarkan info ni.. darah O+ve memang ramai dekat opis ni.. yang O-ve punya susah nak cari.. semoga dapat lah berjumpa dengan pembawa darah tu..

  ReplyDelete
 4. yer sama2...saya hanya boleh bantu menyebarkan saja...insyaAllah sama2 ler kita berdoa...

  ReplyDelete
 5. rasanya darah jenis ni susah nak cari.. sy pulak darah B

  ReplyDelete
 6. Rasanya darah jenis ni ssh nak cari...

  ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke