Monday, December 13, 2010

dapat ole -ole dari Mekah

alhamdulillah rezki ai lagik arini...

tadi pagi waktu nak kejar mesin punch card terserempak laaa ofis mate ai yang baru masuk kilija ini hari pas balik dari menunaikan haji...


apa lagi dah jumpa face to face, ai terus peluk syioum dierrr (kater orang untuk amik berkat)
lagipun itu jerr masa yang ada...kalu dah start time kilija tak leh ke mana2 dah..kena tunggu waktu rehat...xbeshhh lerrr masa tue confirm ramai dah peluk syioum dierrr..


pastu on day way nak gi breakfast dapat hadiah dari cik norfa @ sekilass.com....(tenkiu untuk hadiah topup rm10 yerrr cik norfa)


abess makan dok tengah kusyuk wat keje (ye ker bukan dok asyik layari belog orang jer ker hehe), ader orang mai antar satu beg kertas....ingatkan ada isi apa...jeng jeng bila buka rupa2 nyerrr ole2 dari Mekah...syukran syukran......


jenguk2 dalam tue apa isinyerrr....ai dapat 4 benda.....inai tiub, minyak attar, jug kecik (aserrr ader air zam2 dalam nie) dan sedikit buah2an dari sana...tengok buah kurma, buah tin n kismis teringat benda2 nie baru jer abisss kat umah....time pegi umrah yang lalu we olsss beli banyak buat simpanan makan.... alhamdulillah lerrr....walaupun tak pergi haji tapi dapat gak merasa skettt buah tangan dari sana....

itu lerrr orang cakap walau kita tak pergi tapi dapat gak merasa sket....syukur banyak2....

2 comments:

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke