Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !



arini tengok dalam senarai bloglist ai, ramai sungguh wat entri tajuk nie...jadik ai pun terjah laaa blog Ben Ashaari nie nak tengok apa jadi...


dah tengok apa dia minta so ai pun nak jugak cuba jaya.... ;)


ai memang minat menulis sejak sekolah lagi...
cuma time tue tak der tempat meluah jadi ai hanya tulis dalam kertas2..


sekarang nie bila dah ada blog, ai curahkan semua idea ai di sini (lebih selamat disimpan sebab data tak hilang)...


oleh itu, ai cuba2 join blog untuk curahkan apa yang ada di fikiran ai...

10 comments:

  1. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam kenal jugak myra...

    okies akan terjah belog myra nanti ekk..

    ReplyDelete
  3. Anak Mak dtg sini n follow.. Jom ramai2 jenguk blog Aku Anak Mak plak hehe =)

    ReplyDelete
  4. okies Anak Mak...saya sedang menjejaki anda... ;)

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam kenal yerrr mimiey...belog anda sedang diterjah...hehe

    ReplyDelete
  7. mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
    jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. okies mamat...kamu suda difollow....jgn cedey2 lagi ekkkk... ;)

    ReplyDelete
  9. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. @ Shaherah : hai...waalaikumussalam..
    salam kenalan jugak yer..

    insyaAllah nanti saya jenguk belog shera yerr

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke