Sunday, December 23, 2012

BLOGLIST BLOGGER BAHARU 2013 | SEGMEN TAMBAH FOLLOWER !

Eyza nak join segmen dari kawan blogger ahsfantasy24.







Syarat-syarat penyertaan ialah seperti di bawah :

  1. Follower anda mestilah kurang daripada 1000 orang;
  2. Buat entry ringkas tentang bloglist ini dan pautkan ke sini, tujuannya agar lebih ramai rakan-rakanblogger baharu tahu tentang bloglist ini;
  3. Tinggalkan link entry anda ke entry ini, tinggalkan juga ID blog anda;


13 comments:

  1. gud luck eyza....
    remy pun nak join lah...maklumlah....stil bwh 1k folowwers remy kan.....

    ReplyDelete
  2. @Remy hazza tq remy.. ehh betul ker ni? bukan ker follower remy dah banyak kaa hihi...jap eyza nak pi cek blog remy.

    ReplyDelete
  3. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    Follower ke 517
    Mind follow me back?

    Selamat Bersegmen! :)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama,, jengah dan follow

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    Dear, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

    New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

    ReplyDelete
  6. salam dri segmen yg sama . DONE FOLLOW YOU , FOLLOW ME BACK :)

    ReplyDelete
  7. @isam ismail tq awak...nnti eyza jengah blog awak semula yea.

    ReplyDelete
  8. @ahsfantasy Ryu waalaikumussalam... sama2 kasih yea awak. nanti saya pi tengok naa..

    ReplyDelete
  9. @JIBA SUHA tq jiba.. nanti eyza pi follow jiba yea... =)

    ReplyDelete
  10. ★★★★★★★★
    SWEET! I just got a free Minecraft card code at http://minecraftget.com/
    ★★★★★★★★

    ReplyDelete
  11. done follow dr segmen yg sm :)

    ReplyDelete
  12. @ieta tq ieta.. nanti saya jenguk blog awak yea.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke