Monday, December 17, 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Dah lama eyza tak join segmen yea.. Satu sebab kekangan masa di mana waktu adik-adik praktikum ni ada eyza kena bahagikan PC nan sebijik ni kepada 4 orang dan yang kedua sebab blog eyza masa tu memang bermasalah. Jadi otomatik kerna sebab-sebab tu, eyza jarang dah hapdet blog hihi...Dan sebenarnya malas pun ada jugak hahaha...


Tapi hari ini tergerak pulak hati nak join segmen dari Blogger Leeza. Itupun sebab terbaca dalam blog REMY hihi... Segmen yang bertajuk "Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza" ini dibuat Leeza bukan untuk mencari glamer tau tapi sebab Leeza nak melebarkan sayap terbang tinggi seluas mungkin dalam arena blog.






 Antara cenderahati yang bakal Leeza bagi adalah seperti berikut :


  • Tempat pertama : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') berserta frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat kedua : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat ketiga : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain dan blog review oleh santai leeza.
  • Saguhati : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame.
  • Jumlah penerima saguhati seramai 10 orang.
  • ** Boarding Pass Santai Leeza dot com hanyalah rekaan semata dan sebagai tanda kenangan serta penghargaan terhadap bloggger. 

Jom semua kita bagi sokongan pada Leeza yang buat pertama kalinya menganjurkan segmen ini..Ayuh yukk kita memeriahkan blog Leeza.

14 comments:

  1. Terima kasih join segmen leeza.

    2. awk boleh lihat senarai peserta di http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

    3. salam perkenalan daripada santai leeza dot com.

    4. INGAT YER, nak menang segmen, pastikan kerap aktif di blog santai leeza. khususnya sepanjang segmen berlangsung.

    ReplyDelete
  2. gud luck eyza....
    insyaAllah semoga ada rezeki nanti.....

    ReplyDelete
  3. @Leeza dayasari [santai leeza] sama-sama kasih leeza... nanti eyza jenguk lagi blog leeza... =)

    ReplyDelete
  4. @Remy hazza thank you remy... mudah2an ada rezki kita nanti... :)

    ReplyDelete
  5. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  6. @ecah wkslm... thanks yea ecah sudi datang dan follow.. nanti eyza balas knjungan yea...

    mcm best jea segmen ecah... nanti eyza join yea.

    ReplyDelete
  7. Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  8. @Nurfara Hani thanks sbb dtg bw ke sini... gud luck yea.

    ReplyDelete
  9. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke