Sunday, June 24, 2012

Segmen : Kenali Komuniti Blogger

ALkisah tersebutlah kisah setelah nama eyza di'mention' adik chegu CAER dalam facebook macam kat bawah nie.




Ohh rupa-rupa caer anjurkan satu segmen yang bertajuk : Kenali Komuniti Blogger bertujuan untuk membantu rakan2 blogger untuk meningkatkan trafik blog sesama komuniti blogger




Maka dengan tanpa rasa nak membuang masa, terus ai berminat nak mengejoinkan diri setelah tengok hadiah dia agak lumayan sebab memang ternanti2kan header buatan caer yang pernah mengedit  blog eyza dengan header dia yang sangat-sangat cumil (header eyza sekarang nie hasil tangan kreatif caer la). Klik sini tengok BUKTI!


klik header nie kalau nak join yer



Eyza tag : DEE RB  (sebab dia tengah plan nak edit blog)

12 comments:

  1. thanks kak sbb selalu support ape2 yang caer buat..good luck =)

    ReplyDelete
  2. @caer sasuke ur welcome caer...harus lah mensaport org yg byk berjasa dlm blog akk nie... (◠‿◠)

    ReplyDelete
  3. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

    ReplyDelete
  4. bahagia bila ada kenkawan yg sudi membantu......
    bagus caer nie ya......

    ReplyDelete
  5. @Remy hazza betul tu remy..hanya kenal melalui blog tp tak sangka dia seorang adik yg baik hati.

    ReplyDelete
  6. dear ahkak..
    ekeke... syaa nmpak nama syaa! hehe.. :P

    ReplyDelete
  7. @anna_nana dear kanak2 ribena...

    am i know u hehehe....nana yerrr ermmm hihi

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, datang ke sini untuk mengenali rakan blogger..

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

    anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, datang ke sini untuk mengenali rakan blogger..

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

    anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. @lokman waalaikumussalam lokman..

    thanks datang jemput eyza...insyaAllah nanti eyza join yer.

    ReplyDelete
  11. blogwalking sini dr segmen yg sama

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

    ReplyDelete
  12. @rAIHan thanks raihan datang BW ke sini.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke