Monday, June 11, 2012

Alahai Sabar Jer iNCik...

Tadi dapat panggilan dari iNCik. Dia cakap tengah kepeningan sampai dail nombor telefon ai pun silap. Boleh pulak dia pergi dail nombor apek mana tah hihi..


Sebenarnya dia sedang kepeningan sebab platform minyak kat tempat kerja dia terbakar. Nasib baik yang terbakar tue platform A sebab dia berada di platform B. 






Tapi walau berlainan platform yang terbakar, tetap dia jugak kena buat laporan hantar kepada bos nak maklumkan keadaan dan situasi yang berlaku. Sebab tue dia kepeningan sampai tersilap dail nombor telefon.


Alahai sabar jer lah iNCik dengan kerja tue. Kalau rasa tensen-tensen jangan segan jangan malu, call jer ai. Sekurang-kurangnya tak terasa sangat bebanan kerja yang tak pernah habis tue.






p/s : laut tengah bergelora dengan ombak kuat sekarang nie dan episod iNCik memakai life jacket ketika tidur berulang kembali huhu...

7 comments:

  1. ooooo Hafiz rindu mak yea (macam iklan tu) hehehe

    ReplyDelete
  2. jom join!

    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete
  3. bahaya klu terbakar 2..heheheh

    ReplyDelete
  4. @EmpayarUtama ekeke ingat jer dia dgn iklan tue ekk... ;)

    ReplyDelete
  5. @man hehe tak pa kalau terbakar boleh ambil air laut pi siram huhu...

    ReplyDelete
  6. tido pakai life jacket ?...... he3..... mcm best jer !

    ReplyDelete
  7. @Remy hazza yup kena tido pakai life jacket in case air laut masuk dlm kapal, diri akan terapung2 la hihi...cuba remy try pakai tido mesti best kan hihi..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke