Sunday, April 22, 2012

Alhamdulillah Follower Dah Cecah 444

Salam u olsss...




 

Terima kasih pada MELUR CITRA KASTURI yang telah menjadi follower ai yang 444. Ai try klik nama dia untuk ke url dia sebab dia tak tinggalkan sebarang jejak tapi keluar macam kat bawah nie.






Tapi akhirnya ai berjaya jugak jejak url dia.. Hasil godek2 di google....jom sama2 terjah blog MELUR CITRA KASTURI yang baru mula berblog bulan ini dan baru ada 2 entri setakat ini.

8 comments:

  1. tahniah....saya ada la celah2 antara 444 tu kan....hehe

    ReplyDelete
  2. @Mr Iqbal Abdullah terima kasih iqbal...yup awak tersenarai di antara mereka2 itu hihi..

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah..bestnya..time mas xde pun ek :(

    ReplyDelete
  4. @MaYa MustWany alolo jgn la merajuk mas... hehe akk buat bila teringat jer pasal follower nie mas...dan akk buat bila tak der entri terkini hehe.. :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke