Saturday, February 19, 2011

Dari mana | Nak ke mana

Baru2 nie kan ai pergi bercoti2 di Kelantan...
Masa pegi tue perjalanan boleh dikatakan lancar....
.
.

TAPI
.
.
Masa perjalanan balik tue, we olsss lalu kot jalan kampung nak masuk ke Tanah Merah dari Kota Bharu...
.
.
.

Sepanjang jalan kampung tue we olsss bertembung dengan 2 sekatan jalan raya.....


(gambar ehsan cik google)

Yang best nya tue ai tak pakai tali pinggang time drive...Adehhh rasa cuak jugak laaa...


Nasib baik pak polis nie tak marah....


.
Cuma agak kelakar laaa di sepanjang 2 sekatan nie pasal soalan2 dari pihak polis...


.


Sekatan yang pertama dia tanya


Dari mana???


.


.
Sekatan yang kedua disoal macam nie pulak


Nak ke mana???


.


Rasa macam mereka nie dah pakat soalan apa nak tanya....hehe padahal jarak antara satu2 sekatan agak jauh.....

4 comments:

  1. hahaha..mmg tu soalan yang selalu ditanya..sebagai tanda beramah mesra..

    ReplyDelete
  2. polis nak cari duit ni kot.. hehehe

    ReplyDelete
  3. sy dr sini nak ke sinun hehe..

    ReplyDelete
  4. @ bunga : ooo memang soalan tu ker selalu ditanya hehe sebab selalu kena tahan dlm roadblock cuma angkat tangan jerrr hihi


    @ myvitrd : hehe silap tue polis nak berkenalan agaknya hihi


    @ halen : hehe silap aritu tak record ajer..nt bila tanya trosss play jawapan

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke