Tuesday, September 11, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

Eyza nak join giveaway yang dianjurkan oleh abang EQBALZACK yang bertajuk "Curi-Curi Suka" Giveaway!





Terjumpa tajuk entri macam nie di blog REMY ingatkan benda apa lah yang REMY dok curi-curi suka nie hehe rupa-rupanya itu adalah tajuk giveaway terbaru dari abang EQBALZACK.


Sebagai tanda menyokong, eyza pun tak ketinggalan nak join jugak. Sebab eyza memang hantu novel hihi.. Dekat rumah tue dah bersusun novel 3 rak sampai mak kadang-kadang dok marah-marah jugak asyik beli novel jer hihi... Buat camana dah memang itu hobi sejak dahulu kala lagi.


Pasal novel CURI-CURI SUKA karya LIYANA ZAHIM tue eyza baca sinopsis dia macam menarik dan tertarik saja. Kalau rezki dapat novel tue, alhamdulillah syukur sangat-sangat sebab bertambah satu lagi koleksi novel eyza.


"Dalam diam, dia curi-curi suka pada seseorang. Entah siapalah yang telah mencuri hatinya. Alangkah indahnya perasaan apabila yang dicintai itu juga mencintai." 


Jom ramai-ramai kita memeriahkan giveaway abang EQBALZACK ni sebelum ditutup secara rasmi pada 16 September 2012 sebelum pukul 11:59 p.m.





p/s : dalam diam-diam eyza tengah curi-curi suka pada seseorang hehe hanya suka-suka saja sebab muka dia comey!

10 comments:

  1. Selamat Hari Raya juga dan selamat berGA. Saya tengah cari angin berblog. Lama sangat berenti...

    ReplyDelete
  2. @EmpayarUtama selamat hari raya jugak EU..itulah pasal lama sangat stop blogging smp rindu nak baca coretan EU.

    ReplyDelete
  3. @EmpayarUtama chatbox yang tepi tue mmg ada problem cuba try yang kat sebelah tepi tue.

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya eyza.....
    remy pun join jugak.... lambat sikit bw... smlm ada sampling... pastu mlm line tenet kat rumah out...tak sempat nak jenjalan....

    ReplyDelete
  5. @Remy hazza eyza pun join lepas baca di blog remy hihi...

    owh its oke remy..bila kerja tgh byk mmg x ada masa nak BW..utamakan kerja dulu taw nanti bos marah plak dok BW hehe...

    ReplyDelete
  6. Salam... :)
    Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
    jemput join GIVEAWAY Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    jom join TEAM kami jugak..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

    ReplyDelete
  7. @Jaja Sutera wkslm jaja.... thanks jaja sudi invite eyza...insyaAllah kalau sempat eyza join yer.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke