Sunday, September 9, 2012

Akhirnya Pukul 3 Pagi...

Hari nie boleh digelar SUNDAY BLUES kot... sebab langsung tak ada mood nak bekerja dan hapdet blog. Semuanya gara-gara semalam tak leh tidoq.


Puas pusing badan kiri ke kanan, baca doa macam-macam, mata dah letih sangat tapi tak mau lena. Bila tak lena macam-macam aktiviti buat nak bagi terlena antaranya main game kat fon, dengar radio dan baca novel. Tapi satu pun tak jalan hahaha...


Dan akhirnya pada pukul 3 pagi lebih tue barulah mata mau pejam elok. Dan kesannya malas nak bangun pagi dah la hari ini kerja huhu...






Padahal sebelum tidor tue dah plan macam-macam nak hapdet hari ini dan siap edit gambar-gambar yang berkaitan tapi sebab kepala masih ting tong tak cukup tidur semalam, terus mood nak hapdet lari berterbangan huhu... kejap-kejap lagi cari udara segar dulu lah baru kutip balik mood yang lari itu....





p/s : di kala perut kekenyangan dapat pulak jemputan makan YONG TAU FOO di jamuan raya huhu...celah mana nak isi makanan tue...

6 comments:

  1. masa leeza selalu pulun buat assgn, leeza selalu tido lewat n susah tido awal.
    skrg ni kul 1 paling lewat boleh tahan.....

    ReplyDelete
  2. @Leeza dayasari [santai leeza] eyza jarang tidor lewat.. kalau ada pun sebab kes macam nie la huhu...

    ReplyDelete
  3. remy semlm jadi comittee Dept open house.... mlm terus pi nonton cinema kat alamanda... blk rumah..terus gol!!!!! penat nyer.....

    ReplyDelete
  4. @Remy hazza wah padat jadual remy semalam hihi eyza semalam tidor awal cover balik yang sebelum tue tak leh tidoq huhu..

    ReplyDelete
  5. @Mummy Adriana ni yang sangat jeles sama mummy nie..huhu

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke