Sunday, March 11, 2012

Akan Offline Sekejap....MAAF!

Salam u olsss...


Ai menaip dalam keadaan keletihan sebab tadi seharian sepanjang siang ada kenduri di rumah ai...Makanya bermula dari hari Jumaat lagi ai tak dapat nak berblogwalking, jenguk balas kunjungan atau pun melawat entri2 u olsss semua.


Dan insyaAllah Jumaat akan datang ni ai akan berusaha menjengah u olsss semua. 


Sebab esok, lusa dan tulat ai akan menghadiri Kursus Program Transformasi di Balik Pulau, Pulau Pinang. Mengikut jadual, program itu agak padat maka tak sempat nak online langsung. Ini pun baru jer habis mengemas barang untuk program tue esok. Letih bangat sekarang nie.


Maaf pada yang tinggal komen di entri dan fibox sebab tak sempat nak ke rumah u olsss...Letih gila2 hanya ingin rehat dan tidur saja hehe....Babai, jumpa lagi u olsss semua.


Last but not least, ai nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR YANG KE 22 BUAT DEAR MAYA MUSTWANY......



p/s : seronok beronok ronok sebab tak masuk opis untuk beberapa hari...yiehaaaaaa!!!

6 comments:

  1. busy ler tu.....
    takpe..... buat mana yg wajib dulu.....
    yg lain kendian....

    ReplyDelete
  2. akak..ooo akak..
    rindunya..lalalal
    cepat balik ye..
    tke k

    ReplyDelete
  3. @MaYa MustWany yeyyy dah balik pun nie hihi.....rindu mas jugak....(~_~)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke