Thursday, September 8, 2011

Saya nak kenal jugak


Salam u olsss...

Dah lama ai nak menaip entri  berkenaan benda nie tapi baru hari nie sempat. Bukan entri nak membangga ada pengunjung luar negara sebab nanti ada orang kata plak belog dia hari2 ada orang luar mai tapi tak kecoh macam ai pun.





Ai bukan apa pun cuma nak mengenali siapakah pengunjung dari United States tue. Kata orang kalau dah orang mai rumah kita mestilah buat kunjungan balas balik baru ikatan terjalin lebih mesra.

Dah lama tertanya2 siapakah gerangannya. Kalau iNCik yang jadi silent reader dari US tue rasa segan la jugak hehe sebab banyak jugak kisah dia dalam nie.

Apa2 pun kalau pengunjung dari US tue terbaca hal nie, jemputlah saya ke belog anda pulak.





p/s : dah lama iNCIk tak call...ermmm rindu jantan voice dia laaa....






3 comments:

  1. jauhnye..
    ada silent reader kot..

    ReplyDelete
  2. memang seronok bila org dari luar datang tapi nuffnang tak kira aa klik mereka. selamat hari raya

    ReplyDelete
  3. @ CIK PARO! : tue la cik paro..maybe silnt reader yg mmg betul2 silent hihi



    @ kak ina kl : owh nuffnang tak kira ker? baru ku tahu kikiki...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke