Saturday, October 5, 2013

Rezki Kedua ~ Alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah...


Ini khabar gembira yang kedua yang eyza terima selepas majlis anugerah itu... Sebenarnya result ni keluar pada 25092013 (RABU) tapi memandangkan semua orang berlumba-lumba nak bukak web ni, jadi laman web ni menjadi JAMMED sampai tak boleh nak papar keputusannya. Makanya hanya pada hari AHAD (29092013) baru eyza boleh tengok keputusan secara rasmi.


Gambar kat bawah ni ada keputusan tahun lepas di mana dari 3 paper yang eyza exam, hanya 1 jea yang LULUS.






Dan di bawah ni pulak adalah keputusan yang eyza ambik tahun ini di mana dua paper yang eyza KANDAS tahun lepas, telah eyza LULUS tahun nie. 



Bermakna ketiga-tiga paper tu eyza dah LULUS dengan rasminya. Jadi lepas nie eyza dah boleh memohon jawatan lain pulak.



Bukan nak berbangga diri dengan keputusan ini tapi sebab exam inilah eyza kena perli dengan seorang kawan sampai eyza buat entri yang bertajuk BERHENTI KERJA... Jadi eyza nak buktikan pada dia walaupun dia seronok gelak berjemaah perli eyza tapi akhirnya berkat pertolongan dari Allah s.w.t, eyza berjaya LULUS semua paper. Amin amin amin...

8 comments:

  1. Tahniah! pedulik kan ape org nk kate.....

    ReplyDelete
  2. @Kopiolimauice terima kasih kopiolimauice...insyaAllah cuba abaikan apa yg orang kata...

    ReplyDelete
  3. @Busyra Bt Takiyudin terima kasih awak...alhamdulillah rezeki baby... ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Banyak juga paper kena ambik ya

    ReplyDelete
  5. @Empayar Utama terima kasih EU...kena ambik 3 paper untuk mohon jawatan lain.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke