Tuesday, August 6, 2013

Yeayyy Esok Dah Cuti Raya

Di saat dan ketika ni eyza sedang menghitung minit jam yang berlalu untuk punch card dan balik ke rumah. Sebabnya esok eyza dah mula bercuti raya...yeahoooo...heheTahun ni raya agak paling bermakna sebab eyza akan menyambutnya di dua rumah. Alhamdulillah hampir 6 bulan eyza menjadi isteri orang, tahun ni eyza akan beraya bersama suami. Tak sabar pulak nak tengok situasi di pagi raya nanti. Kalau sebelum ni hanya tangan mak dan abah jea eyza cium memohon ampun dan maaf, tapi kali ni ada tangan lain yang menanti keampunan dari eyza.


Tahun nie jugak nampaknya bajet eyza bertambah, baik dari segi kuih raya atau pun duit raya. Maklumlah keluarga baru bertambah jadi semua keperluan pun bertambah hehe... Tak pa tak pa, tahun depan kita balas dendam cover balik semua tu....

Kepada yang akan pulang beraya di kampung halaman, eyza doakan anda sekeluarga sentiasa selamat dalam perjalanan dan jugak selamat tiba di kampung halaman masing-masing. Jangan bawak laju-laju. Ingatlah orang yang tersayang yang menanti di kampung. Selamat bercuti semua!

3 comments:

 1. Selamat bercuti, selamat menyambut Aidilfitri bersama keluarga dan keluarga baru :)

  ReplyDelete
 2. @Empayar Utama selamat menyambut hari raya jugak buat EU sekeluarga...

  jangan rasa bersalah pasal job baru tu EU...sebab kebenaran lambat laun akan terbukti jugak.

  ReplyDelete
 3. selamat hari raya kak..duit raya heheheh =)

  ReplyDelete

Salam 1 Malaysia...
Komen diberi tanda mengomen,
Jadi Selamat Berkomen...
JE T'AIME... (✿◠‿◠)

Jom Baca

Copyright© All Rights Reserved Cherita Kasih Fizairi Edited by Caersasuke